CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dimecres, 30 de març del 2011

recuperant fotos de les feines fetes!!

Feia molts dies que no escrivia res!  No trobava mai el moment de posar-m'hi i com que buscar les fotos i adaptar-les porta una estoneta, doncs això, que han anat passant els dies ..... fins avui!

Aquest cap de setmana em vaig dedicar a fer fotos d'aquelles peces que fa temps que vaig fer però que encara no havia fotografiat.

Una d'aquestes peces és aquesta estrella que serveix per tapar un sofà. Quan vaig començar a fer-la la idea era per posar a sobre d'un llit, però quan la vaig tenir acabada va anar directament al sofà.



Algunes de les costures estan resseguides, més que res per subjectar el centre. Pels quadrats i els triangles marrons del voltant vaig fer un encoixinat a màquina amb fil de color taronja. 



D'aquí a uns dies ja penjaré més coses!  

dissabte, 19 de març del 2011

cobrellit per un nadó

Ahir vaig acabar aquest cobrellit!




 




Vaig fer sis aplicacions d'animalets sobre una roba de piqué blanc.







         Vaig acabar-lo amb una roba amb tons verds, que també vaig posar a la part del darrera.



Com que l'encoixinat és fet amb un fli de color clar, a les fotos no es veia gairebé. El vaig fer amb el mòdul de brodat, adaptant la mida del dibuix segons si anava al centre a la vora del cobrellit.



I aquí teniu el resultat!!

divendres, 18 de març del 2011

Uns quants coixins més

Aquest és el tercer coixí que vaig fer, combinació de verds!!

L'encoixinat el vaig fer a màquina, dibuixant abans una plantilla sobre la roba.








Aquest altre el vaig fer amb unes robes que havia comprat a Munic, totes menys la que emmarca tot el coixí.


L'encoixinat el vaig fer a màquina,  amb el dibuix que vaig treure d'una plantilla


Avui, si tinc temps, acabaré un cobrellit que he fet per un nadó. Només em falta cosir el biaix. A veure si demà puc penjar les fotos!


dilluns, 14 de març del 2011

les llambordes


Aquest va ser un projecte que vaig fer l'any passat. Tenia un jelly-roll (es diu aixi?) amb el que volia fer alguna cosa, que al final va ser una peça per tapar un sofà.
Tot el quadrat del centre el vaig fer amb trossos del jelly-roll. Quan vaig veure que no em quedava gaire roba, vaig decidir emmarcar-lo com es veu a la foto, amb marró fosc, amb groc i amb els trossets de roba que m'havien sobrat.

A l'hora d'encoixinar-lo varen començar els problemes. Volia fer-ho a màquina, com havia fet gairebé sempre, però em quedava un bunyol!!  Vaig fer i desfer uns quants cops, però mai acabava de quedar bé. Així doncs, vaig provar de fer-lo a mà i el resultat no em desagrada. Va ser el primer i l'últim encoixinat a mà que he fet. Algun dia ho hauré de tronar a provar!!

diumenge, 13 de març del 2011

un coixí blau

Vaig recuperant fotos de coses que fa un temps que vaig fer. Val la pena anar guardant fotos de tot, sempre poden servir!!

Aquest és un altre dels coixins que vaig fer per regalar. La veritat és que he fet molts coixins, però gairebé tots els he anat regalant. Algun dia n'hauré de fer alguns per mi!!

Al centre hi vaig fer un "crazy" amb robes de color blau.

  Després el vaig emmarcar primer amb groc i després amb una altra roba blava.

Per acabar-lo vaig fer un "vuelo de la oca" també amb diferents tons de blaus i finalment vaig emmarcar tot el coixí amb una altra roba blava de les que ja havia utilitzat en el "crazy".

Per l'encoixinat vaig resseguir a 1/4 de polzada tots els trossos del centre i les costures dels trossos que vaig fer servir per emmarcar.





Quan el vaig tenir acabat vaig trobar que la roba blava llisa del centre ressaltava massa sobre les altres i hi vaig cosir tres botons grocs, un de quadrat, un de rodó i un amb forma triangular.

dijous, 10 de març del 2011

ja hem tornat de munic!!

Quins dies més bonics!!
Passejar, xerrar, solet agradable, gaudir de la familia... en tenia ganes!!!

Vam poder passar per la botigueta de patchwork. De fet, hi vàrem anar dos cops, perquè el primer dia, el dimarts,  estava tancat perquè celebraven el Carnaval.  Va ser divertit veure la gran quantitat de gent que anava disfressada per Munic, nens, senyors i senyores grans  que potser només portaven una flor o un barret decorat, però que participaven a la festa.

Ja sabia que no sortiria de la botiga amb les mans buides... i em vaig comprar aquestes robes i alguna més que ja ensenyaré un altre dia.


diumenge, 6 de març del 2011

demà dilluns..... cap a Munic!!

Tot arriba!!
Demà marxem cap a Munic per anar a veure la Irene, la nostra filla gran.
Ens esperen quatre dies per passejar, gaudir d'una part de la familia, connectar-nos via Skipe amb l'Elisenda, l'altra filla que és al Perú, i.... de passada visitar una botigueta de patchwork que hi ha al centre de Munic. Alguna coseta trobaré en aquesta botiga, si més no sempre que hi he anat alguna cosa m'hi he comprat!




Fins demà, Irene!!!

divendres, 4 de març del 2011

un llibre que feia temps que em volia comprar

Havia vist aquest llibre per internet, i la setmana passada ,que vaig anar a Barcelona, el vaig trobar!


Dibuixos geomètrics, molt senzills i fets sempre amb robes llises. A veure quan trobo el temps per fer-ne algun! La llista de projectes per fer és tan llarga...

dijous, 3 de març del 2011

uns coixins

En la meva presentació al blog, vaig penjar la imatge d'un coixí que havia fet i parlava de que n'havia fet dos més i  que ja penjaria les fotos.

Bé, pel que sembla, vaig esborrar l'entrada i ara ja no hi ha cap coixí. On deu ser? Ves a saber...  Per això ara en poso un i de mica en mica ja aniré posant els altres.

Vaig trobar la idea d'aquest coixí en un llibre que vaig comprar a Munic, i em va agradar.  Volia fer-lo en tons marrons i grocs.

Per l'encoixinat vaig fer una espiral, mantenint així la forma geomètrica de tot el coixí

dimecres, 2 de març del 2011

més cosetes!!


Ja fa dies que volia penjar alguna cosa de les que he fet, però em faltava temps per fer les fotos!!  Per fi, avui ho he pogut fer!!  Aquest estiu vaig fer aquest log cabin, que quan el veus en conjunt, semblen boles de colors. Va ser divertit de fer, el més pesat va ser  dibuixar a la fliselina totes les peces.
M'agrada treballar amb robes llampants i alegres, i per més que algun cop he intentat fer alguna cosa amb colors suaus, la vista sempre em porta a buscar colors alegres!!

Per fer l'encoixinat, vaig repassar les costures vertical i horitzontal de cada bola.

Al quadrat que queda entre les boles, vaig passar el dibuix d'una plantilla i ho vaig encoixinar amb fil de color clar, amb la màquina.  














I així va quedar tot plegat!!