CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dimarts, 3 de maig del 2011

aquí ho aprofitem tot!!

Fa molt de temps, passejant per internet vaig veure que hi havia gent que feia coses de patchwork amb les tires dels costats de les robes, aquelles que posen el nom del fabricant, model, numeració, etc.

Així doncs,  em vaig dedicar a guardar totes les tires i ,amb l'ajut d'unes quantes amigues que també me les guardaven, en vaig acumular moltes.

Vaig anar fent tires llargues cosint-les en zig-zag. No era fàcil, perquè els trossos no eren de la mateixa amplada i de vegades, un cop cosits, quedaven una mica curvats. Quan en tenia un bon tros cosit, les tallava a la mida que volia fer els quadrats.



Després vaig emmarcar cada quadret amb robes llises de colors diferents, i després tots amb una roba de color clar.








Finalment, un cop ajuntats tots els quadrats, vaig fer un emmarcat amb roba de color blau fosc.

Ara tocava encoixinar-lo. Com que no podia fer cap dibuix en els quadradets de tires, vaig decidir resseguir amb fil transparent cada un dels quadrats de color llis.  I encara quedava el marc blau marí!  Com que tot plegat ja s'estava fent una mica llarg i tot el conjunt era molt geomètric.... doncs un encoixinat amb quadrats i rectangles de diferents mides, amb in fil beig satinat que m'agrada molt i que és molt agraït a l'hora de treballar.






I finalment... el cobrellit, o més ben dit el tapa-sofà,  acabat!!



1 comentaris:

nenapatch

Montse,que pasada me ha encantado aparte de una buena idea ,me gusta la idea de enmarcar todas las tiritas ,te ha quedado genial felicidades.

Publica un comentari a l'entrada